desk-g2afe36920_1920
Falcon GT Xperience logo

Falcon GT Xperience

Szakembereink több, mint 20 éve folyamatosan gyarapodó gyakorlati- és a legmagasabb szintű nemzetközi elméleti vizsgatapasztalattal rendelkező tanácsadók.

IT BIZTONSÁGI OKTATÁS SZOLGÁLTATÁS

Napjaink cégei, intézményei, szervezetei, nap, mint nap megtapasztalják az információbiztonsági helyzet romlását, a fenyegetettségek növekedését. A működési területük függvényében még inkább ki lehetnek téve a célzott támadásoknak. Óriási problémát, veszteséget okozhat az adathalászat. Az ilyen jellegű támadások száma az utóbbi időben különösen magasra szökött. A szervezeteknek feladatuk, hogy a bevezetett biztonsági rendszert megfelelő szakképzett munkatársak üzemeltessék, így az IT Biztonsági Oktatás igen fontos napjainkban.

Olyan megoldásokat kínálunk, amelyek segítenek abban, hogy az alkalmazottak minden nap okosabb biztonsági döntéseket hozzanak. Ezért egy kicsit másképpen tekintünk az IT biztonsági kérdésekre. Más IT biztonsági cégekkel ellentétben - a profitmaximalizálás helyett - nagyra értékeljük a biztonságért felelős, erős emberi tűzfalat (Human Firewall). Abban hiszünk, hogy csak közösséggel együtt lehet a saját domaint hatékonyan védeni és meggyőződésünk, hogy az IT adminisztrátoroknak össze kell tartaniuk, mert ha nem, akkor egyedül maradnak.

Termék és szolgáltatások

Biztonsági Tudatosság Oktatás (Security Awerness Training): Az informatikusok felismerték, hogy további biztonsági rétegként szükség van szimulált adathalász tesztekre. Az adatszivárgás megakadályozásában segít a munkatársak megfelelő kiképzése. Ma már a saját felhasználók adathalászat elleni védelemre történő felkészítése ugyanolyan fontos, mint a vírusirtó és a tűzfal. Ez egy nagyon hatékony kiberbiztonsági gyakorlat az utolsó védelmi vonal befoltozására, amely maguk a felhasználók. Minden eddiginél jobban a felhasználók jelentik a hálózati biztonság gyenge láncszemét. Egy olyan kiképzésre van szükségük, amely után talpon maradnak, és a biztonságot tartják szem előtt.

PhishER: A PhishER egy alapvető biztonsági munkafolyamat kulcsfontosságú összetevője. Ez az Ön könnyű biztonsági összehangolási, automatizálási és válaszadási platformja, amely megszervezi a fenyegetésekre adott válaszokat, és kezeli a felhasználók által jelentett nagy mennyiségű, potenciálisan rosszindulatú e-mail üzenetet. Az e-mailek automatikus rangsorolásával a PhishER segít az InfoSec és Security Operations csapatának csökkenteni a beérkező levelek zaját, és gyorsabban reagálni a legveszélyesebb fenyegetésekre.

Compliance Plus: Kezelje az új képzési tartalommal a munkahelyi un. „non-compliance” megfelelőségi problémát.

Bár a megfelelőségi képzésre szükség van, ennek nem kell „Oh! Megint itt vagyunk, essünk túl ezen!” lennie. A megfelelőségi képzéssel kapcsolatban eddig az a hír járta, hogy kihívást jelent a szervezetek számára, nehéz jól végrehajtani, és nehéz túllépni a jelölőnégyzetes megközelítésen.

A felsővezetők, kockázati, megfelelőségi és HR vezetők évek óta küzdenek a megfelelőségi képzéssel. A nehéz témákkal nem foglalkoznak kellőképpen, ami nagy szakadékot okoz a jelenlegi és az ideális állapotok között. Nehéz összekapcsolni a megfelelőségi képzést konkrét eredményekkel.

A megfelelőségi követelmények teljesítésének egyik legkritikusabb tényezője az, hogy a felhasználók megértik ezeket a követelményeket, és ténylegesen alkalmazzák azokat a munka során.

Governance Risk and Compliance Platform: Egy SaaS-alapú platform, amely segít hatékonyan és eredményesen kezelni a kockázatokat és a megfelelőséget a szervezeten belül és a külső biztonsági beszállítókon belül, miközben betekintést nyer a biztonsági program hiányosságaiba.

Megfelelőségi követelmények betartatása kihívást jelent Önnek, nincs elég ideje az auditok elvégzésére, és a kockázatértékelésekkel való lépéstartás folyamatos probléma. A nagy, összetett GRC-platformok drágák, bevezetésük örökké tart, és folyamatosan több szakembert igényel a működtetésük. Mindeközben a megfelelőségi, kockázati és ellenőrzési projektjei felhalmozódnak az erőforrások hiánya miatt. A szervezetnek nincs szüksége túlságosan bonyolult munkafolyamatokra, de a nagy GRC-szállítók valahogy úgy gondolják, hogy „a komplex az jó” (és drága).

Az általunk nyújtott biztonsági szolgáltatások, lehetővé teszik, hogy az Ön szervezetében, Önnel együtt pozitív változást hozzanak.

Falcon GT Xperience logo