Falcon GT első alkalommal mutatja be a KnowBe4-t az ISACA 2023 Konferencián

KnowBe4 és a Falcon GT először Budapesten, az ISACA Konferencia 2023 eseményen mutatkoznak be együtt

(ISACA Konferencia 2023, Budapest, Magyarország 2023. június 1.) – Falcon GT [Szakembereink több, mint 20 éve folyamatosan gyarapodó gyakorlati- és a legmagasabb szintű nemzetközi elméleti vizsgatapasztalattal rendelkező tanácsadók, akiknek feladatai közé tartoznak a hagyományos értelemben vett IT biztonsági szolgáltatások: az audit, a penetrációs tesztelés, a sérülékenység vizsgálat, más néven Legal Hacking és az oktatás.], a mai napon megerősítette elkötelezettségét és befektetését a KnowBe4 amerikai céggel, amely a világ legnagyobb biztonsági tudatosító képzés és szimulált adathalász platform tulajdonosa.

KnowBe4 céget a Falcon GT egyedül képviseli az ISACA Biztonsági Konferencián. A rendezvény középpontjában a szakemberek és a szervezetek digitális bizalom révén történő támogatása áll. A Falcon GT a KnowBe4 magasabb szintű biztonsági tudatosító tréningjével foglalkozik a konferencián.

„Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a KnowBe4 a világ legnagyobb biztonsági tudatosítási képzésének és szimulált adathalász platformjának szolgáltatója, a Falcont választotta magyarországi és közép-kelet európai partnerének. Külön öröm, hogy az első közös megjelenésünknek egy ilyen patinás biztonsági rendezvény, az ISACA Konferencia 2023 ad otthont.” – jelentette ki Márton János, ügyvezető igazgató.

“Nagyon örülünk, hogy a Falcon továbbra is a KnowBe4 biztonsági tudatossági képzését és szimulált adathalász platformját kínálja még több szervezetnek Közép-Kelet Európában” – mondta Tony Jennings, a KnowBe4 nemzetközi és globális csatornaértékesítési alelnöke. „A KnowBe4 részvételének megszervezése a vezető magyarországi Biztonsági Konferencián kivételes alkalmat teremt a szervezeteknek a social engineering folyamatban lévő problémáinak jobb kezelésében. Ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy előmozdítsuk a biztonsági kultúra erősítését a régióban.”

A KnowBe4 segíti az alkalmazottakat, hogy még tudatosabban reagáljanak az olyan kiberbiztonsági fenyegetésekre, mint az adathalászat és a social engineering manipuláció, amelyek gyakran érintik a szervezeteket. Az összes rosszindulatú adatszivárgás 70-90%-áért a social engineering és az adathalászat a felelős. A KnowBe4 biztonsági tudatosságnövelő tréningekkel hat a szervezetek emberi tűzfalára, amely magában foglalja az alaptesztelést, a felhasználói képzést és az automatizált szimulált adathalász támadásokat bármilyen méretű vállalkozás számára, hogy rugalmasabb és biztonságosabb szervezetet építsenek fel.

A Falcon-nal kapcsolatos további információkért látogasson el a www.falcongtx.hu címre, a KnowBe4 esetében a www.knowbe4.com oldalra.

Falcon bemutatása

Napjainkban egy cég életében a legfontosabb érték az információ. Célunk, hogy ügyfeleink számára felmérjük, valamint bemutassuk a meglévő informatikai kockázatokat és megoldási követelményeket korunk legmodernebb kritériumai alapján. A vállalat védelmi stratégiáját személyes konzultáció során alakítjuk ki. Szakembereink több mint 20 éve folyamatosan gyarapodó gyakorlati- és a legmagasabb szintű nemzetközi elméleti vizsgatapasztalattal rendelkező tanácsadók. A szervezeteknek feladatuk, hogy a bevezetett biztonsági rendszert megfelelő szakképzett munkatársak üzemeltessék, így az IT Biztonsági Oktatás elengedhetetlen napjainkban. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján stratégiánkat egyszerűen átlátható, gyakorlatias elvek alapján készítettük el. A fókuszban a vállalat legfontosabb támadásnak kitett elemei találhatóak: a munkatársak, szellemi tulajdon/érték, adatok és kulcs információk, IT infrastruktúra.

KnowBe4 bemutatása KnowBe4 a világ legnagyobb biztonsági tudatosítási képzésének és szimulált adathalász platformjának szolgáltatója, több mint 60 000 szervezet használja szerte a világon. Stu Sjouwerman informatikai és adatbiztonsági szakértő által alapított KnowBe4 segít a szervezeteknek a biztonság emberi elemének kezelésében azáltal, hogy felhívja a figyelmet a zsarolóvírusokra, a vezérigazgató-csalásokra és más social engineering taktikákra a biztonsággal kapcsolatos figyelemfelkeltő tréningek új iskolai megközelítésével. Kevin Mitnick, egy nemzetközileg elismert kiberbiztonsági szakember és a KnowBe4 hackelési igazgatója segített megtervezni a KnowBe4 tréningjeit. Ezek Kevin Mitnick jól dokumentált social engineering taktikáin alapulnak. Szervezetek tízezrei támaszkodnak a KnowBe4-ra, hogy végső védelmi vonalként mobilizálják végfelhasználóikat.